top of page

Onze missie

Het is onze missie van SmallBricks een one-stop platform te maken waar je terecht kunt voor voor alle mogelijke bouwstenen, voor een voordelige prijs.

Ons verhaal

IMG_2188_edited.jpg

 Wie zijn wij? 

Mijn naam is Joël, ik ben student / werkende en ben begin 2021 met SmallBricks begonnen. Het idee kwam na het zien van een Lego reclame met daarin de slogan "Rebuild the world".

Hoewel ik verder niks op aan reclame kon opmerken, was ik wel benieuwd naar de prijs van een bouwsteen. Tot mijn verbazing bleek een 2x4 bouwsteen €0,22 per stuk te kosten op Lego pick-a-brick.

Waarom zijn wij opgericht? 

Ik ben SmallBricks begonnen met het doel goedkope kwalitatieve bouwstenen aan te bieden, zodat projecten voor jezelf of kinderen groter kunnen worden, zonder hier meer voor uit te moeten geven.  

In de Lego compatibel markt waren al wel enkele partijen actief, hierbij viel mij op dat niet iedereen te spreken was over de kwaliteit van de bouwstenen. Ook was er meestal maar een beperkt aanbod aanwezig. Deze beide problemen proberen wij met SmallBricks te verhelpen.

Het begin van SmallBricks

 

SmallBricks is in januari 2021 van start gegaan, allereerst op Marktplaats en daarna ook op Bol.com. De kwalitatief goede stenen en ruim kleurenaanbod zorgde er voor dat we herhaaldelijk binnen no-time uitverkocht waren. 

 

Het binnenkrijgen van nieuwe leveringen was in deze tijden van corona, lockdowns en chaos op het water een echte knelpunt. Desondanks hebben we in deze periode vele mensen blij kunnen maken met bouwstenen, waaronder een paar bekende bedrijven, musea, kinderdagverblijven & basisscholen, ouders en uiteraard de echte LEGO masters.

 

De Toekomst 

Op het moment heeft SmallBricks 92 verschillende producten, bestaande uit 4 verschillende formaten bouwstenen + bouwplaten. Hiermee hebben wij (nu al) het grootste Lego compattibel aanbod van de Benelux. 

Ons doel is dit assortiment blijvend te verruimen, in zowel meer kleuren, als meer formaten bouwstenen. Dit doel is pas geslaagd als wij alles voor jouw project kunnen aanbieden.

bottom of page